Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Alarmwijzer.be Onafhankelijk advies over alarmsystemen!
Alarmwijzer.be

Alarmsysteem voor winkels

Inbraakbeveiligingen worden frequent gebruikt in MKB bedrijven, maar in lang niet alle winkels is een alarminstallatie geïnstalleerd. Dit is – zacht uitgedrukt – ronduit zonde, want een alarminstallatie kan talloze voordelen bieden.

Zo gaat er van een alarmsysteem al een hevige anticiperende effect uit. Boeven houden immers zeker niet van de kans om aangehouden te worden en zullen wellicht sneller een woning of winkel uitzoeken waar geen alarmsysteem beschikbaar is, zodat ze ongehinderd kunnen inbreken.

camerabewaking winkel

Wat voor inbraakbeveiliging?

Je hebt een winkel, je bent je bewust van de voordelen die een alarmsysteem je biedt en wilt dus wel een alarmsysteem aanschaffen, maar wat voor systeem moet je dan hebben? Er zijn veel aanbieders en nog veel meer verschillende systemen.

Allereerst is het van belang te bedenken wat precies je eisen en doelen zijn. Wat wil je precies beveiligen en waartegen wil je je beveiligen? Heb je een kluis met vaak een boel geld erin en wil je die beveiligen, dan heb je andere systemen nodig dan wanneer je een juwelier bent en jezelf – figuurlijk – wil wapenen tegen overvallers.

Als je die eisen of wensen eenmaal op papier hebt staan of in je hoofd hebt zitten, kun je daarmee naar een beveiligingsexpert gaan en vragen wat een dergelijk systeem moet gaan kosten. Je komt er dan achter wat je ongeveer qua budget kwijt bent en kunt vervolgens nog bij enkele andere leveranciers navragen wat bij hun de kosten zouden zijn, zodat je een goede vergelijking kunt maken en een goede aanbieder kunt uitzoeken.

 

Offertes voor alarmsystemen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs