Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Alarmwijzer.be Onafhankelijk advies over alarmsystemen!
Alarmwijzer.be

Garantieregeling

Wat heb je nu aan een alarm als het systeem het niet doet? Je bent veel geld kwijt en er wordt alsnog ingebroken en dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Het is daarom slim om te kiezen voor een degelijke garantieregeling. Een regeling welke je zal helpen om met een gerust hart te slapen en je woning te verlaten.

Goede voorwaarden en garantieregeling

Er zijn bedrijven die heel ver gaan in de garantieregeling en geven geld terug als er toch bij jou wordt ingebroken. Natuurlijk zijn er een aantal spelregels, maar geeft het wel aan dat de fabrikant en leverancier overtuigd zijn van hun producten. Het is dus goed om de garantieregelingen van verschillende alarmsystemen naast elkaar te leggen om zo een goede keuze te maken. Soms zou je zelfs meer geld kunnen betalen op basis van goede voorwaarden.

brandmelder

Welke andere regelingen zijn er?

De andere garanties hebben vaak betrekking op het systeem zelf. Je krijgt garantie voor 1 tot 3 jaar, dat het systeem niet kapot gaat en zijn werk goed zal blijven doen. Hetzelfde geldt voor de attributen van het alarmsysteem. We adviseren je om altijd de garantievoorwaarden door te lezen. Misschien geldt de garantie alleen in specifieke situaties. Hier wil je dan natuurlijk wel aan voldoen. Een alarmspecialist zal je hier zeker ook meer over vertellen. Laat je eens vrijblijvend adviseren door alarmspecialisten in jouw regio en bespreek wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk ook de volgende pagina’s:

> Alarmsysteem
> Alarminstallatie
> Alarmsysteem kopen
> Onderdelen
> Prijzen
> Alarmsysteem offertes

 

Offertes voor alarmsystemen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs