Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Alarmwijzer.be Onafhankelijk advies over alarmsystemen!
Alarmwijzer.be

Alarmsysteem bedrijfshal

Wanneer je een persoon vraagt de positieve eigenschappen van een alarmsysteem te benoemen, zal je met enige regelmaat horen dat hiermee inbrekers worden voorkomen.

Uiteraard is dit zo, toch is het zeker niet de enige positieve kant aan het hebben van een compleet alarmsysteem in een bedrijfshal.

Er gaat van de aanwezigheid van inbraakbeveiliging immers ook al een duidelijk anticiperende effect uit. Ongewenste gasten houden bepaald helemaal niet van beveiliging en zullen wellicht eerder een gebouw kiezen waar geen alarmsysteem geïnstalleerd is, zodat zij ongehinderd hun slag kunnen slaan.

Soms blijkt dit toch niet voldoende om de boeven buiten de deur te houden, al zal het alarmsysteem dan een luid signaal laten klinken, waardoor de inbrekers hopelijk snel afgeschrikt zullen worden. De kans is groot dat ze zelf liever niet opgepakt willen worden en dus al snel eieren voor hun geld kiezen.

camerabewaking opslagplaats

Wat kost een alarmsysteem in een bedrijfshal?

De kosten voor een alarmsysteem in een bedrijfshal hoeven helemaal niet zo hoog te zijn. Zeker aangezien een bedrijfshal vaak een eenvoudige vorm heeft. De hal is vaak groot en er is over het algemeen maar één of in ieder geval een beperkt aantal deuren. Daardoor zou een klein aantal bewegingsmelders al voldoende moeten zijn om de hele hal in de gaten te kunnen houden.

Wat de uiteindelijke, werkelijke kosten zullen zijn, verschilt van geval tot geval. Zo hangt het erg af van hoe de bedrijfshal precies is vormgegeven, of er een directe verbinding met een alarmcentrale aanwezig moet zijn, of er ook camera’s geïnstalleerd moeten worden en ga zo maar door. Voor een concrete prijs kun je daarom het beste contact opnemen met leveranciers van beveiligingssystemen zodat je weet met welk bedrag je rekening moet houden. Met onze offerte service is het mogelijk om snel en vrijblijvend in contact te komen met alarmspecialisten.

 

Offertes voor alarmsystemen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs