NL | BE

Zakelijk alarmsysteem

Bedrijven hebben veel waardevolle producten. Bovendien is het van bedrijven doodeenvoudig om te ontdekken wanneer er niemand aanwezig is.

Doorgaans zijn de openingstijden op het internet te vinden, is er ’s nachts niemand aanwezig en slaapt er over het algemeen ook niemand. Daardoor zijn bedrijven makkelijke doelwitten voor inbrekers en is het vanzelfsprekend ook belangrijk om bedrijfspanden goed te beveiligen. Op die manier kun je de roerende en onroerende zaken goed beveiligen.

Diverse groepen

Belangrijk bij een alarminstallatie bij wat grotere ondernemingen is dat er veel verschillende groepen zijn zodat de systemen per ruimte uit- of in te schakelen zijn. Zo voorkom je dat wanneer er in één ruimte gewerkt wordt, alle ruimten onbeveiligd zijn. Je kunt dan het beste in de andere ruimten de alarmen inschakelen. Met een groot aantal groepen kun je de boel zo inrichten dat je ruimten afzonderlijk in- en uit kunt schakelen.

Meerdere offertes

Door meerdere offertes op te vragen, kun je voorkomen dat je teveel betaalt voor de alarminstallatie. Dat geldt natuurlijk voor een particulier systeem, maar ook zeker voor systemen die bij bedrijven worden geïnstalleerd. Wanneer je de bedrijven laat weten dat je meerdere offertes wilt opvragen, zorg je ervoor dat deze specialisten een scherpe offerte voor je maken. Op die manier kun je zoveel als mogelijk besparen op het alarmsysteem omdat je het aanbod kunt vergelijken.

Let wel op dat ‘zoveel mogelijk besparen’ niet direct hetzelfde is als gaan voor de laagste prijs. Goedkoop is immers duurkoop, zeker met beveiligingssystemen. Je wil natuurlijk niet achteraf ontdekken dat een inbraak niet is gedetecteerd vanwege de gebrekkige installatie van het alarmsysteem of door de inferieure kwaliteit daarvan.

Wat kost een alarmsysteem voor jouw bedrijf?

Vraag gratis meerdere offertes op bij lokale alarmspecialisten en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.