NL | BE

Garantieregeling

Als je een alarmsysteem gaat kopen dan wil je hier natuurlijk graag garantie op krijgen. Zelfs al is het een alarmsysteem van een paar honderd euro! Het is verstandig om een goed alarmsysteem te kopen waar een goede alarmsysteem garantieregeling bij zit.

Hoe lang geldt de alarmsysteem garantieregeling?

Bij de meeste alarmsystemen zit een garantie van een jaar of maximaal twee jaren. Het is verschillend per alarmsysteem welke je koopt. Natuurlijk hangt het ook samen met hoeveel geld je investeert in het alarmsysteem.

Goede voorwaarden en garantieregeling

Er zijn bedrijven die heel ver gaan in de garantieregeling en geven geld terug als er toch bij jou wordt ingebroken. Natuurlijk zijn er een aantal spelregels, maar geeft het wel aan dat de fabrikant en leverancier overtuigd zijn van hun producten. Het is dus goed om de garantieregelingen van verschillende alarmsystemen naast elkaar te leggen om zo een goede keuze te maken. Soms zou je zelfs meer geld kunnen betalen op basis van goede voorwaarden.

Welke andere regelingen zijn er?

De andere garanties hebben vaak betrekking op het systeem zelf. Je krijgt garantie voor 1 tot 3 jaar, dat het systeem niet kapot gaat en zijn werk goed zal blijven doen. Hetzelfde geldt voor de attributen van het alarmsysteem. We adviseren je om altijd de garantievoorwaarden door te lezen. Misschien geldt de garantie alleen in specifieke situaties. Hier wil je dan natuurlijk wel aan voldoen. Een alarmspecialist zal je hier zeker ook meer over vertellen.

Wat zegt een goede garantie van een alarmsysteem?

Een goede garantie van een alarmsysteem zal je een goed gevoel geven. Als een alarmsysteem een meerjarige garantie biedt met prijs X en een andere alarmsysteem doet dat niet voor hetzelfde geld, dan koopt je natuurlijk het eerste product. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen van verschillende alarmsystemen om zo de garantieregeling te kennen en natuurlijk ook de prijs van het alarmsysteem.

Wat kost een alarmsysteem?

Als je een alarmsysteem wilt gaan kopen dan is de prijs natuurlijk ook belangrijk. En hoewel een goedkoop systeem op het eerste gezicht goedkoper lijkt dan een degelijk alarmsysteem is het dat niet. Een goedkoop alarmsysteem kunt je namelijk al vanaf een paar honderd euro kopen. Wilt je een goed en professioneel systeem? Dan dient je te denken aan twee tot drieduizend euro als investering. Natuurlijk krijgt je dan ook veel meer terug. Een aansluiting van het systeem op een alarmcentrale zal je ongeveer dertig tot veertig euro per maand kosten, mocht je hier interesse in hebben. Afhankelijk van je de waarde van je inboedel en wat je precies in je huis of bedrijfspand wilt beschermen is een eenmalige investering met relatief lage maandelijkse kosten een verstandige keuze. Krijg vrijblijvend advies van een alarmspecialist uit je regio.

Wat kost een alarmsysteem voor jouw huis, winkel of kantoorpand?

Vraag gratis meerdere offertes op bij lokale alarmspecialisten en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.